menswear

🌹🌹🌹 =================== Baju Melayu Feeq 2018 =================== . 🍓Rekaan baju melayu slim fit _rekaan slim fit kali ni, berlainan sikit.. potongan bahu diturunkan sedkit supaya korang nampak lebih fit dan kemas… yang tak berapa sado akan nampak sado lepas ni.. hehe,, . 🍓Material Paskin Italian Velentro _material yang lembut tapi terletak di badan, yang best material ni permukaan kain bercorak petak 3D bila kita pandang di jarak yang dekat.. mmg beri effect eksklusif tau.. lain dari yang lain.. . 🍓Sulam _sulam logo FEEQ di bahagian atas poket , sulaman ekskusif ni di sulam mengikut warna baju tauu.. . 🍓Double Neck _koler 2 layer di reka khas, supaya hampa nampak lebih rare dan lebih kemas..mmg lain dari yang lain .. . 🍓Zip di Bahagian Tepi _zip di bahagian kiri baju, pernahkan pakai baju slim fit tapi susah nak sarung,, sekarang tak lagi.. korang buka jee zip di bahagian tepi baju untuk memudahkan korang nak pakai.. . . Harga sepasang 👉 RM 169 . 💕free postage seluruh Malaysia 💕 . . Kalau awak berminat, awak cepat-cepat whatsapp Liya ye😉 Ni Liya bagi contact number Liya👇 📲013 403 3828 📲013 403 3828 📲013 403 3828 Nak lagi mudah, awak klik je link wasap Liya kat bio tu ☺️ . Semoga baju-baju Liya bermanfaat dalam membantu awak menutup aurat dengan sempurna😊 . #kurtaelegan #kurtaonline #kurta #kurtaterlaris #kurtafashion #kurtamoden #jualkurta #kurtaterlaris #kurtalaris #segak #kurtaexclusive #bajurayalelaki #kurtamurah #menswear #kurtafeeq #kurtaraya #kurta2018 #kurtameletop #kurtamalaysia #smartcasual #bajuraya #kurta #trendmasakini #kurtapremium #bazarpaknil #kurtalelaki

#nofilter bottle green raw silk front open Indian bandgala with intricate hand embroidery on collars n front wallet & metal contrasting buttons to add the details, teamed up with pastel pista raw silk kurta & pearl raw silk tapered fit trousers with tan monks to complete the look 👍🏻 #chopsy #chopsyoberoi #chopsyoberoidesignstudio #chopsyoberoidesigns #designer #menswear #indowestern #sherwani #jodhpuri #suit #weddingdress #ethnic #stylish #engagement #gosardara #groomswithstyle #sexygroomsman #dapper #swag @gosardara

MISTR. turns 2! Be sure to come down today! Live DJ, raffle and giveaways! Enjoy 20% off the entire store! Ends Monday! #mistr #menswear #borehamwood #branded #barbershop

Den N Dev Clothing Official Products Pendek @denndev @denndevclothing Bahan : Cotton Combed 20's Size : M L XL Warna : One Colour Printing : Plastisol #denndevcloth #denndevclothingcompany #denndevclothing #denndevdistro #tshirt #mentees #clothing #menswear #casual #distro #shortsleeve #tshirt #basictees #tees #distroconcept #plastisol

#eidcollection #2018 is now available in store #Photography @khawerjadoon #model @iyasiralikhan #eidcollection #2018 #latest #formal #collection2018 #emraanrajput #menswear #springsummer #ER #designer #international #waistcoat #embroidered #gentlemensclub #style #shoeswithstyle #dapper #gentlemen #fashion Visit us plot 34 C .Shop # 1 zamzama commercial lane 6 .D.H.A. Ph 5 Karachi. Call ‭+922135295033‬ +923002988897 Whatasapp +923009214011 Email [email protected] Free home delivery all over in Pakistan

Den N Dev Clothing Official Products Pendek @denndev @denndevclothing Bahan : Cotton Combed 20's Size : M L XL Warna : One Colour Printing : Plastisol #denndevcloth #denndevclothingcompany #denndevclothing #denndevdistro #tshirt #mentees #clothing #menswear #casual #distro #shortsleeve #tshirt #basictees #tees #distroconcept #plastisol